High School Home


IMPORTANT ANNOUNCEMENT:

Wednesday, August 19th, 2015
SCHEDULE FOR THE DAY—FIRST DAY OF SCHOOL FOR ALL STUDENTS

8:00am– All Freshmen Students will meet in the Auditorium for Freshmen Class Meeting
@9:15– All Freshmen will go to the Cafeteria for a Pancake Breakfast hosted by Executive Council. Students will also receive their schedules at that time.
10:30-11:15 am—All Students will report to Gym for Opening Assembly
__________________________________________________________
11:20—11:50—All Students report to their 1st Period class. (30 min)
11:55—12:25—2nd Period (30 min)
12:25—1:15—LUNCH (50 min)
1:15—1:45—3rd Period (30 min)
1:50—2:20—4th Period Advisory (30 min)
2:25—2:55—5th Period (30 min)
3:00—3:30—6th Period (30 min)
3:35—4:05—7th Period (30 min)

 

Parents and students please click on the links below and take time to review the new attendance policy that went into effect on March 4, 2015


Contact Info
Principal – Ray Carter
Dean of Students – Rich Dunn

Snake River High School
922 W Hwy 39
Blackfoot, Idaho 83221
Phone – (208) 684-3061
Fax – (208) 684-3074

Featured Video
Snake River High School